Bruce Springsteen se podělí o svůj sen

19.11.2008 09:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bruce Springsteen
© obama-presidential.com
Americký zpěvák a kytarista Bruce Springsteen dal dohromady novou studiovou desku. V pořadí již jeho šestnáctá řadovka má vyjít 26. ledna a do vínku dostala název "Working On A Dream".

Zpěvák na novince spolupracoval s producentem Brendanem O'Brienem. Na nahrávání se podílela také skupina muzikantů E Street Band. Ti mají za sebou několik úspěšných kolaborací - jejich služeb využili například Bob Dylan, Meat Loaf, Bonnie Tyler, David Bowie, Peter Gabriel či Sting. Album "Working On A Dream" obsahuje celkem čtrnáct skladeb včteně dvou bonusů. Jedním z nich je skladba "The Wrestler", známá ze stejnojmenného filmu s Mickeym Rourkem v hlavní roli, a druhým písnička "A Night With The Jersey Devil", kterou zpěvák nedávno umístil na internet.

Tracklist "Working On A Dream" bude vypadat takto: Outlaw Pete, My Lucky Day, Working On A Dream, Queen Of The Supermarket, What Love Can Do, This Life, Good Eye, Tomorrow Never Knows, Life Itself, Kingdom Of Days, Surprise Surprise, The Last Carnival, The Wrestler, A Night With The Jersey Devil.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY