Stáhněte si "Honey Sold Out" Sporto

15.11.2008 17:30 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Sporto - Honey Sold Out
© facebook interpreta
Nejdříve všude možně rozvěsili volně ke stažení své tracky, pak přišlo épéčko "Friday Is Techno" umístěné na webu labelu Starcastic. Velmi originálně bylo pojaté vydání jejich desky "One Minute Cardinal", která vyšla coby krabička s přehrávačem. Novinka "Honey Sold Out" přivádí Sporto zpět k bezplatnému downloadu.

Nové épéčko je spíše sbírkou rarit, remixů a alternativních verzí skladeb dnes již čtyřčlenných Sporto. Oni sami tento kus chápou jako mezistupeň k chystanému novému albu. Opět se můžeme těšit na střet zájmů "klasických" hudebních nástrojů s novými technologiemi.

"Honey Sold Out" nabízí krátké elektrizující instrumentálky poskládané mezi vokální kompozice, tracklist je následující: A Twice Written Song, (Rules & Manuals & Advices), Not Standing The Line, (Snake Fist Dynamo), Local Gods, (The Dogpower Calculator), Not A Ticket Ticks A Clock, (Hair Power, Hair Power, Hair), I Don't Care How Many Cocks You've Sucked, I Still Love You (Sergei Macaroff Version).

Necelých dvacet osm minut materiálu z dílny Sporto můžete po prosté mailové registraci stahovat z tohoto přímého odkazu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY