Franz Ferdinand nechají fanoušky remixovat svoji novinku

06.11.2008 11:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Franz Ferdinand
© rp-online.de
Jak jsme již informovali, nová deska Franz Ferdinand vyjde až počátkem příštího roku. Kapela konečně k jejímu vydání zveřejnila něco málo informací.

Album prozatím stále nemá stanovený název, ale jasné už je, jaký singl bude jeho vydání předcházet. Bude se jednat o píseň "Ulysses", která bude mít svou rádiovou premiéru ještě před Vánoci. V souvislosti s vydáním singlu se Franz Ferdinand rozhodli zapojit i své fandy a vyhlásili soutěž, ve které nechají fanoušky, aby píseň "Ulysses" zremixovali. Na stránkách Beatportalu lze stáhnout zvukové stopy, které by měly tvořit základ tohoto remixu. Až do 25. listopadu pak budou moci profesionální i začínající remixéři své výtvory prezentovat na výše uvedených stránkách, přičemž výherce soutěže nevyberou sami členové Franz Ferdinand, ale na základě hlasování komunita návštěvníků Beatportalu.

Výherce čeká odměna ve výši pěti set dolarů, oficiální vydání jeho remixu na prodejném nosiči a navíc i speciální mixovací program Traktor a poukazy na nákup placených downloadů na stránkách pořadatele.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY