Koncert Alicie Keys je za dveřmi

13.10.2008 18:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alicia Keys
© aliciakeys.com
Strhující koncert megahvězdy světového popu a r'n'b Alicie Keys je za dveřmi. V České republice vystoupí tato talentovaná kráska již v úterý 14. října v pražské Tesla Areně (dříve Arena HC Sparta Praha). Její koncert se uskuteční v rámci současného turné k poslednímu řadovému a stejnojmennému albu "As I Am".

Evropská část turné začíná 10. října v chorvatském Záhřebu, odkud se celý Aliciin tým přesune před srbský Bělehrad a slovenskou Bratislavu do Prahy. Taneční a hiphopové skladby střídají sóla Alicie Keys u klavíru a celá show je právě touto variabilitou velmi strhující. Nespornou zajímavostí je velikost a uspořádání scény. Alicia Keys sebou totiž do Prahy přiveze obří projekce, větší než v před rokem ve stejné areně představilo duo The Chemical Brothers. Unikátní patrové pódium, které je více než čtyřiatřicet metrů široké, v sobě ukrývá mj. i stejně širokou LED stěnu - podobnou, jako na svých show používají Madonna či Kylie Minogue. Po stranách podia jsou umístěny ostrůvky pro vokalisty a kapelu a vpředu uprostřed podia je situován klavír a u něho... božská Alicia Keys.

Od 20.00 hod. navnadí návštěvníky koncertu na nadcházející show DJ a doprovodná vokální skupina. Poté už bude čas na hlavní hvězdu večera, která představí ve strhující a pulzující show všechny své velké hity a možná i velké překvapení, které je stále ve hře - novou bondovskou skladbu "Another Way To Die", kterou nazpívala společně s Jackem Whitem z populárních The White Stripes, který skladbu napsal i produkoval. Vstupenky v kategoriích garantované sezení za 990 Kč a stání za 880 Kč v prodeji v síti Ticketpro, Tickeportal a také Sazka Ticket.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY