Hledá se předkapela Alice Cooper

08.10.2008 17:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alice Cooper
© facebook interpreta
Po velkém úspěchu vyhledávací soutěže o předskokany koncertu Iron Maiden v loňském roce projevil o tento způsob nalezení předkapely zájem i management legendárních amerických provokatérů - Alice Cooper. Pro jejich brněnský koncert tak má Radio Hey a jeho posluchači najít mladou českou nebo moravskou kapelu, která rozehřeje publikum před vystoupením samotných Alice Cooper. Pro některou ze začínajících kapel může být právě tato příležitost tím správným impulsem na jejich cestě za slávou.

Možnost přihlásit se měli všichni do 30. září. Téhle možnosti využilo celkem sto sedmadvacet českých a moravských kapel, které věří, že mají na to, stát se předskokany Alice Cooper. V druhém říjnovém týdnu se v Radiu Hey sejde parta hudebních odborníků, promotérů a několika věrných posluchačů Radia Hey a společně vybereme desítku, která se bude ucházet o přízeň posluchačů Radia Hey Ostrava a Brno

Každý den pak uslyšíte ve vysílání ukázky jejich tvorby a každý posluchač bude moci zasáhnout do výběru toho jediného správného zástupce domácí hudební scény, který bude mít životní šanci zahrát si 2. prosince v brněnské hale Rondo před Alice Cooper.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY