Koncert Alicie Keys se již kvapem blíží

29.09.2008 13:29 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Alicia Keys
© aliciakeys.com
Po Rihanně a Christině Aguileře do Prahy přijíždí další hvězda současného amerického r'n'b Alicia Keys. V úterý 14. října v pražské Sportovní hale na Výstavišti v Holešovicích odehraje koncert, jenž je součástí téměř rok trvajícího "As I Am Tour".

Alicia Keys dnes platí za jednu z nejtalentovanějších zpěvaček a skladatelek a to nejen v oblasti r'n'b a soulu, mezi nimiž její hudba osciluje. Její hudební umění neuznávají pouze její fanoušci, ale i kritici a především řada jejích kolegů, včetně zmíněné Aguilery či Kanye Westa, Luthera Vandrosse, Boba Dylana a řady dalších.

Do této doby má na svém kontě tři řadová alba, jedno koncertní "Unplugged" a slušnou sbírku nejrůznějších cen včetně velmi bohaté kolekce gramofónků Grammy. Jak již název napovídá, tímto turné podporuje především poslední desku "As I Am", avšak v Praze prý představí i žhavou novinku - novou písničku "Quantum Of Solace" ze stejnojmenného filmu o Jamesu Bondovi.

Do České republiky Alicia Keys zavítá zcela poprvé a svým vystoupením bude také pomáhat. Zakoupením vstupenky na její koncert budou návštěvníci přispívat částkou 50 Kč na konto Avon proti rakovině prsu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY