Blíží se koncert Black Box Revelation v Paláci Akropololis

17.09.2008 08:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Black Box Revelation
© blackboxrevelation.com
Kdo říkal, že rock'n'roll je mrtev? V belgickém městečku Dilbeek sídlí kapela, která si to rozhodně nemyslí. V jejich hudbě jsou Led Zeppelin, The Rolling Stones nebo The Stooges pořád v nejlepší formě a ačkoliv v zlatých časech garážového rocku nebyli naživu nejspíš ještě ani jejich rodiče, jejich syrové nahrávky jsou stylově věrné a řízné. Black Box Revelation vystoupí 19. září od 19.30 hod. v pražském Paláci Akropolis.

Vloni ještě Black Box Revelation jezdili jako předkapela svých slavnějších krajanů dEUS. Pak se ale album "Set Your Head On Fire" dočkalo mezinárodní distribuce a chytlavý singl "I Think I Like You" začaly hrát americké univerzitní stanice. Pozvání do Ameriky na sebe nenechalo dlouho čekat a Black Box Revelation si za velkou louží zahráli i v San Francisku, kolébce garážového rocku.

V San Diegu je místní tisk ohlašoval jako "nejlepší věc, která se kdy stala v historii belgického rocku", nicméně Jan a Dries svůj koncert malém zmeškali. Horliví sekuriťáci totiž dva nezletilé kluky v kožených bundách odmítali vpustit do klubu. Je sakra těžké být rock'n'rollová hvězda, když vám ani neprodají pivo! Support zajistí úderka Secret 9 Beat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY