Na novince Southpaw zpívá i Zuzana Irglová

10.09.2008 08:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Southpaw - Addiction
© facebook interpreta
Pražská kapela Southpaw nedávno představila první singl ze svého nového alba "Addiction" a nyní o desce, která vyjde v netradičně ve středu 1. října u vydavatelství MenX, pustila do oběhu další informace.

Jedenáctiskladbovou kolekci si kapela produkovala sama, poradní hlas měl však Ondřej Ježek, známý z kapely OTK, ale také ze spolupráce s Tata bojs a dalšími kapelami. Doprovodné vokály měla na starosti Klára Nemravová, která jinak vystupuje s frontmanem Southpaw v projektu Ghostmother, ve skladbě "Bones We Break" si s Gregorym Finnem zapěla duet Zuzana Irglová, mladší sestra Markéty Irglové. Videoklipového zpracování se však nedočká tato pomalá skladba, ale dvě v rádiích ne zrovna hratelné kousky "Bombs" a "Addiction". Již 10. října pak kapela vyrazí na turné, které objede deset českých měst.

Kompletní tracklist nového alba Southpaw je následující: Bombs, Addiction, Design, Pages, We Want More, Bones We Break, Mute Song, Brother, For The Last Time, Troubles, The Tree. Během následujících dnů se na musicserveru objeví detailní průvodce po celé nahrávce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY