Axel Rudi Pell vypráví příběhy koruny

10.08.2008 09:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Axel Rudi Pell - Tales Of The Crown
© facebook interpreta
Němečtí heavymetalisté Axel Rudi Pell (MySpace.com) pojmenovali své nové řadové album. Chystaná deska "Tales Of The Crown" vyjde 27. října prostřednictvím společnosti SPV Records.

"Tales Of The Crown" bude v pořadí již osmnáctou studiovou deskou skupiny. Fanoušci se podle prohlášení uveřejněného na webu vydavatele mohou těšit přesně na to, co od muzikantů očekávají. Ke svému zaručenému receptu na úspěch přidali členové kapely jen pár inovačních triků, které mají přinést kapku moderního zvuku. "Ale nebojte se," dodal zpěvák Johnny Gioeli, "nebude to na úkor toho, co na nás mají posluchači nejraději."

Nahrávání připravované desky probíhalo ve studiích Redhouse Studios v Gelsenkirchenu, a to v sestavě čítající samozřejmě Axela, amerického zpěváka Johnnyho Gioeliho, klávesáka Ferdyho Doernberga, baskytaristu Volkera Krawczaka a bubeníka Mikea Terranu. Produkci desítky nových skladeb měl na starost Axel, zvuk a mix obstaral Charlie Bauerfeind. Výtvarné zpracování přebalu navrhl kolumbijský umělec Felipe Machado Franco.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY