Rock For People 2008 se blíží - za 3 týdny začíná festival

14.06.2008 09:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Offspring
© Sony BMG
Festival Rock For People se v loňském roce přestěhoval z kapacitně nedostatečného areálu v Českém Brodě do nového, velmi komfortního místa, na bývalé vojenské letiště v Hradci Králové - Festival Parku. A jak se zdá, přesun proběhl nadmíru uspokojivě, což ocenila i Akademie populární hudby, která loňský ročník festivalu ocenila zlatou soškou Anděla jako Hudební událost roku 2007.

Letošní ročník festivalu se koná v termínu 3. - 5. 7. 2008 a jeho organizátoři představí návštěvníkům jako hlavní hvězdy festivalu kapely The Offspring, Kaiser Chiefs a Massive Attack. Mezi další zahraniční hudební lahůdky patří například Enter Shikari, Black Mountain, Donots, Flogging Molly, H2O, Holy Fuck, Helmet, Madball, Locos a další. Českou a slovenskou hudební scénu bude reprezentovat například Kabát, Aneta Langerová, Divokej Bill, David Koller, Kryštof, Wohnout, Xavier Baumaxa, Tři sestry, Horkýže slíže a mnoho dalších. Úplnou novinkou bude letos programové zařazení filmového festivalu Music On Film - Film On Music a hudebně-divadelního projektu Kašpárek v rohlíku, který pobaví v rámci celodenního programu a vlastní scény nejenom děti.

Cena vstupenek v předprodeji je v červnu 950 Kč (­+ poplatek předprodeje), předprodej probíhá v sítích Ticketstream a Ticketportal. Vstupenky na místě pak budou za 1 100 Kč. Držitelům karet ISIC, ALIVE, YTIC je poskytována sleva 100 Kč (z celofestivalové permanentky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY