Jaguar Love vystoupí v Praze

19.05.2008 08:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jaguar Love
© facebook interpreta
Jaguar Love, trio složené z bývalých členů ##Pretty Girls Make Graves#Pretty-Girls-Make-Graves## a Blood Brothers, vystoupí koncem června v Praze. Koncert se uskuteční 30. června od 21.00 hod. v Lucerna Music Baru.

Blood Brothers porušili nejspíš svoji krevní přísahu tím, že se kapela v minulém roce rozpadla, a Pretty Girls by zase mohli obsadit "hroby, které si připravili", ale duch obou těchto kapel žije dál díky Jaguar Love. Trio J-Love se skládá z bývalých členů Blood Brothers Johnyho Whitneyho (zpěv, piano) a Codyho Votolata (kytara, basa) společně s bývalou členkou ##Pretty Girls Make Graves#Pretty-Girls-Make-Graves## J. Clark (bicí, basa, klávesy). Jaguar Love velmi zaujali kapelu Queens Of The Stone Age, se kterou vystoupili na jejich turné v minulém roce, a zároveň se jim podařilo podepsat dlouhotrvající a celý svět pokrývající smlouvu s Matador Records.

Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně klubu za 160 Kč + poplatky, na místě 220 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY