Bobby McFerrin přidává v Praze druhý koncert

25.04.2008 15:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bobby McFerrin
© facebook interpreta
Americký hudebník Bobby McFerrin vystoupí v Praze hned dvakrát! Koncert naplánovaný na 15. května do Kongresového centra je již několik týdnů beznadějně vyprodán, a proto se pořadatelé společně s managementem tohoto výjimečného muzikanta rozhodli přidat jedno vystoupení o den později - tedy 16. května, opět v Kongresovém centru.

"S blížícím se termínem Bobbyho prvního vystoupení se rapidně zvyšovala poptávka po vstupenkách. Jsme rádi, že můžeme vyjít vstříc všem, na které se lístky nedostaly," říká umělecký ředitel projektu Marek Vrabec. Ceny vstupenek se pohybují od 1 400 Kč do 3 700 Kč, oba koncerty začínají v 19.30 hod.

Každý koncert Bobbyho McFerrina představuje neopakovatelný unikát, magický zážitek, oslavu nevídaného hudebního talentu, spontaneity a improvizace. Sedmapadesátiletého McFerrina lze jak díky jeho vzezření, tak tempu, kterým se řítí krajinou hudby, směle označit za nestárnoucího. Podrobnosti ke koncertu a dalším souvisejícím aktivitám jsou k dispozici na webových stránkách www.bobbyvpraze.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY