Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (20)

23.10.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Blair Witch 2
© Downloadsdirect
Film "Záhada Blair Witch" způsobil u nás i po celém světě plno rozruchu. Druhý díl je natočen samozřejmě s mnohem větším rozpočtem a jeho soundtrack obsahuje mnoho zajímavé muziky. Na to, než se film dostane do našich kin a soundtrack do obchodů, si ještě budeme muset nějakou dobu počkat, ale pokud máte chuť stáhnout si tři skladby z něj, máme pro vás odkaz. Na svůj počítač tak můžete dostat "The Reckoning" od Godhead, "Stick It Up" od Slaves On Dope a hlavně "Goodbye Lament", který natočil kytarista Black Sabbath Tony Iommi a Dave Grohl z Foo Fighters (a samozřejmě i bývalý bubeník Nirvany). Všechny tři písničky si můžete stáhnout tady.

Blur
© NME
Blur se připravují na vydání svého výběrového alba největších hitů s jednoznačným názvem "Best of" a na své oficiální stránce k němu nabízejí mnoho zajímavých věcí. Kromě speciálního internetového rádia, kde si můžete poslechnout spoustu jejich skladeb, hlavně ty raritní a fanoušky tudíž nejvíce žádané, si můžete například stáhnout i melodii pro váš mobilní telefon z jejich nového singlu "Music Is My Radar". Oficiální web Blur naleznete tady.

Oasis Live
© NME
Kdysi velcí protivníci Blur (něž radši začali urážet Robbieho Williamse) - Oasis, již brzy vydají své živé CD, video a DVD s názvem "Familiar To Millions", na kterém si budeme moci vychutnat, jak to kapele šlapalo toto léto na koncertech. Pokud máte tuto kapelu rádi, určitě se rádi podíváte na malou ochutnávku z jejich vystoupení a sice na živou verzi hitu "Cigarettes And Alcohol". Podívat se na něj a zjistit mnoho dalších informací o živáku můžete tady.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes sedm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY