The Prostitutes a Kill The Dandies! míří do Lucerna Music Baru

21.03.2008 11:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Prostitutes & Kill The Dandies! flyer
© facebook interpreta
The Prostitutes (MySpace.com) pilně pracují na materiálu a nahrávání písní pro svou druhou desku, ale neupírají ani sobě, ani fanouškům živé hraní, o čemž svědčí jejich stále rostoucí seznam koncertů pro letošní rok, který najdete na blog.theprostitutes.org. The Prostitutes na svých současných koncertech představují několik písní z právě připravovaného alba a pro jarní koncerty slibují o nějakou tu novinku víc.

Jejich zastávkou v hlavním městě bude toto jaro Lucerna Music Bar 2. dubna. Svou divokou a hlučnou party se tentokrát rozhodli uspořádat společně s Kill The Dandies! (MySpace.com), horkou novinkou povstalou z popela The Nihilists a The Bodywounds. Dvojice Hank J. Manchini (zpěv, kytara) a Sonja La Petite (zpěv, varhany) tuto formaci založila spolu s kytaristou Richardem Fischerem, známým též ze skupiny Take Death, strojově přesným úderným bubeníkem Wratislavem Plachetou, ex The Nihilists či Green Monster, a Zdeňkem Rudolem, hráčem na elektronické nástroje, bývalým členem pražské industriální legendy Střední Evropa.

Klubovou noc zahájí garážová rock'n'rollová parta Drain (Bandzone.cz) z Českých Budějovic a o zbytek noci se postará Steve Morell se svým DJ setem, který přijal pozvání k tomuto exkluzivnímu vystoupení. Steve je úhlavní postavou berlínského labelu Pale Music Int., který českému publiku v minulosti představil například skupiny Mignon nebo Warren Suicide. Začátek koncertu je v 19.30 hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY