Queen přijedou zahrát Praze

19.03.2008 19:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Queen
© paulrodgers.com
Nečekaná informace dnes dorazila ze stáje kapely Queen. Legendární britská parta totiž právě dotočila nové album a ohlásila i obrovské celosvětové turné, během kterého se ukáže také v Praze.

Nová deska, která bude prvním studiovým počinem kapely po dlouhých třinácti letech, vyjde 1. září a prozatím nemá stanovený název. Album Brian May a Roger Taylor natočili společně s Paulem Rodgersem, který tyto pány doprovázel i na turné v letech 2005 a 2006. Všichni tři zmiňovaní se podělili i o produkci celé desky, o které je prozatím známo to, že bude obsahovat již vydaný charitativní singl "Say It’s Not True" a poprvé také jednu coververzi.

Čtrnáct dní po vydání desky se následně Queen rozjedou na velké světové turné, které má prozatím osmadvacet zastávek ve čtrnácti zemích. Kromě Moskvy, kde turné začne, zahrají Queen například v Berlíně, Římě, Londýně či Barceloně. V našem hlavním městě by měli vystoupit poslední říjnový den a půjde o předposlední koncert jejich ohlášené šňůry, kterou den na to zakončí ve Vídni.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY