Trent Reznor dává nové album k downloadu, část je zdarma

03.03.2008 15:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nine Inch Nails - Ghosts I-IV
© facebook interpreta
Trent Reznor dnes v noci zavěsil na oficiální stránky své kapely nové album s názvem "Ghosts I-IV". Jedná se instrumentální dílo Nine Inch Nails, které je od dnešní noci k dispozici formou downloadu a čítá třicet šest tracků.

Reznor si pro fanoušky připravil naprosto neuvěřitelné variace, jak novou placku získat. Především je k dispozici devět skladeb zcela zdarma. K tomu bezplatně dostanete i čtyřicetistránkový booklet, wallpapery a jiné vychytávky. Za pět dolarů dostanete celé dvojalbum, tedy necelé dvě hodiny muziky v různých digitálních formátech s mnoha bonusy v PDF-formátu. Za poplatek deset dolarů si fanoušci mohou album přeobjednat ve fyzickém formátu, tedy ve formě digipacku se dvěma CD a následně jej 8. dubna obdrží poštou.

Za poplatek 75 dolarů lze koupit speciální edici desky v pouzdře z tvrdého papíru, které kromě zmiňovaných dvou desek obsahuje i DVD se všemi tracky v multitrackovém formátu pro vlastní možnost remixování, blu-ray-disk s "Ghosts I-IV" v high-definition-96/24-stereo a téměř padesátistránkový booklet plný nových fotek od Phillipa Graybilla a Roba Sheridana. Tato verze bude následně rozesílána 1. května.

Největší libůstka vyjde fanoušky na 300 dolarů. Za tuto sumu dostanou 'ultra deluxe limited edition package', který k výše popsanému pouzdru obsahuje čtyři speciální 180-gramové vinyly se dvěma speciálními potisky a vlastnoručním podpisem Trenta Reznora. Toto celé je omezeno na pouhých dva a půl tisíce kusů, které budou mezi fanoušky rozeslány též první květnový den.

"Vždy jsem toužil nahrát takovou desku, jako je tato. Ale až v tento okamžik to celé dává smysl. Jsem zvědav na reakce posluchačů a doufám, že si první čtyři díly 'Ducha' vychutnají," uvádí mimo jiné Reznor ve svém písemném stanovisku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY