Trio Pavlíček, Načeva a DJ Five vyráží na turné po českých klubech

06.02.2008 11:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pavlíček a Načeva
© michalpavlicek.cz
Zdánlivě neslučitelná trojice muzikantů - kytarista Michal Pavlíček, zpěvačka Monika Načeva a DJ Five - vydala na podzim debutové album "Mami". Svůj úspěšný projekt nyní na nadcházejícím turné zprostředkuje posluchačům i živě.

Album "Mami", vydané premiérově v Respekt Edici, se právě díky týdeníku Respekt dostalo k několika tisícům posluchačů a je nyní k prodeji i v e-shopu Respektu. "Kvalitní českou hudbu budeme vydávat v naší edici i letos," říká k tomu Petra Sedláčková z vydavatelské firmy Respektu.

Mírně psychedelická, až hypnotická hudba tria Pavlíček, Načeva a DJ Five bude nyní znít živě v klubech po celé republice, protože muzikanti chystají ke zmiňované desce turné. Představy Moniky Načevy o připravovaných koncertech jsou následující: "Chtěla bych, aby písně z CD "Mami" zazněly tak, jak jsme je natočili, abychom převedli atmosféru desky na pódium. Zazní také některé starší písně a možná i něco úplně nového."

Zpěvačka se na výjezd po vlastech českých moc těší a samotné turné bere jako "soustředění na dané téma", kdy všichni společně budou mít čas na to, představit posluchačům naživo svou týmovou práci. V některých městech připravovaného turné se mohou fanoušci těšit na projekce v režii VJky Symy. "Přála bych si, aby koncerty proběhly v co nejosobitějším hlubokém zážitku pro obě strany," říká ještě Načeva.

Ojedinělé uskupení muzikantů se pod hlavičkou Respekt Tour (zajišťuje D_Smack_U Promotion) rozjede do následujících měst:

27. 2. Brno
28. 2. Havířov
29. 2. Ostrava
1. 3. Kopřivnice
12. 3. Olomouc
13. 3. Zlín
14. 3. České Budějovice
28. 3. Sokolov
29. 3. Plzeň


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY