Lucerna Music Bar přivítá Dana Snaitha aka Caribou/Manitoba

08.01.2008 16:53 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Caribou
© caribou.fm
Možná jste poslední dobou zaslechli o Danu Snaithovi (MySpace.com ) v souvislosti se soudní pří o ochranné známce, která jej donutila změnit si jeho umělecké jméno Manitoba. Díky žalobě stárnoucího punk-rockera Handsome Dick Manitoba a přestože Dick nikdy nevydal album pod jménem Manitoba si Snaith zvolil nové rockové jméno Caribou. Kdo ví, třeba se vzdálená kanadská provincie Manitoba (podle níž si Snaith puvodně říkal) také chystá změnit jméno. V roce 2007 vydal Snaith aka Caribou nové album s názvem "Andorra", které přijede premiérově představit také do České republiky. Jeho koncert se uskuteční 3. března v Lucerna Music Baru.

Snaithova hudební kariéra začala v roce 2000 vydáním singlu "Anna And Nina", který se objevil na kompilaci britské hudební značky The Leaf Label. Debutové album"'Start Breaking My Heart" následovalo v roce 2001. Díky své elektronické atmosféře bylo přirovnáváno k "Boards Of Canada", ale pro svoji jedinečnou melodičnost a smysl pro produkci si vysloužilo mezinárodní uznání a chválu.

Vstupenky na koncert budou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně Lucerna Music Baru za 250 Kč + poplatky, na místě za 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY