Čtvrtstoletí "Thrilleru" oslaví Jackson výroční edicí

04.01.2008 11:42 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Michael Jackson
© facebook interpreta
O plánované výroční edici nejprodávanějšího alba všech dob, tedy "Thrilleru" Michaela Jacksona, jsme vás již informovali. Nyní přinášíme přesnější informace.

Album "Thriller - 25th Anniversary Edition" vyjde 11. února a bude obsahovat celé původní album rozšířené o sedm bonusových skladeb a DVD, na kterém najdete průkopnické krátké filmy Michaela Jacksona z "Thrilleru" ("Thriller", "Beat It", "Billie Jean") a jeho na cenu Emmy nominované strhující ztvárnění "Billie Jean" během legendárního televizního speciálu "Motown 25: Yesterday, Today, Forever", kde poprvé představil moonwalk.

Šest ze sedmi hudebních bonusů pak jsou coververze a remixy, které nebyly dosud v žádné formě vydány. Půjde o "Beat It 2008" s Fergie, nový remix "Billie Jean" od Kanye Westa, nová verze "Wanna Be Startin' Somethin'" s Akonem a will.i.amovy remixy "The Girl Is Mine" a "P.Y.T.". Tuto šestici pak doplňuje ještě raritní a dosud nevydaná "For All Time", která vznikla během nahrávání původního Thrilleru a kterou nově mixoval a masteroval sám Michael Jackson.

Vzpomínková edice "Thriller - 25th Anniversary Edition" vyjde i v deluxe verzi a bude obsahovat osobní vzkaz Michaela Jacksona pro fanoušky, který napsal speciálně při příležitosti vydání této exkluzivní nahrávky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY