Gaia Mesiah natočí koncertní DVD

16.11.2007 17:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Gaia Mesiah
© gaiamesiah.com
Rocková skupina Gaia Mesiah, která je čerstvě nominovaná na Hudební ceny Óčko 2007 v kategorii Rock & hard'n'heavy, vyrazí pokořit pražský klub Lucerna Music Bar, a to hned vánočním dvojkoncertem - 12. a 13. prosince 2007. Kapela oslaví šest let své existence a na věrné fanoušky čeká kompletní nové album "Alpha Female" v koncertním provedení i prověřené hity z předchozích alb "Ocean" a "Gaia Mesiah". V podstatě tedy zazní úplně vše!

Jako support se představí dosud tajená spřátelená skupina z Brna a nebude chybět ani indiánská úderka z Ekvádoru The Paredes Brothers jako hosté. Po každém z koncertů se přímo na místě rozjede narozeninová "Afterparty CI5" pod taktovkou DJe Hároše a pro tuto jedinečnou příležitost byl vyvinut speciální nápoj "Cowleyho pomsta". Kapela se rozhodla využít této akce k zaznamenání materiálu na živé CD/DVD, oba koncerty se budou natáčet a vydání se chystá na jaro 2008. Gaia Mesiah v současné době dokončuje videoklip k písni "Alpha Female", jehož projekci rovněž plánuje v LMB uskutečnit.

Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně Lucerna Music Baru za 200 Kč + poplatky, na místě za 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY