Dvojkou Ressonus Records je debut projektu Sensus

03.11.2007 17:06 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Sensus - Humanomaly
© facebook interpreta
Druhým počinem labelu Ressonus Records se v pátek 2. listopadu stalo experimentální album projektu Sensus, které dostalo název "Humanomaly". Nahrávka vyšla v limitovaném a číslovaném nákladu sedmdesáti pěti kusů, v ručně vyrobeném resso-packu. Autory obalu jsou Pavlína Eisenhamerová, Simona Gleissnerová a David Rambousek. Ukázky z desky si můžete poslechnou na stránkách Ressonusu, kde je možné si album také objednat.

Za Sensusem se schovává rodák z Chebu Radek Charvát, který svou prvotinu přibližuje slovy: "V jednu dobu ve mě neustále rostla potřeba zvukově zachytit všechny ty hrůznosti, kterých se jako lidstvo dopouštíme sami na sobě či na jiných organismech." "Humanomaly" je temným exkurzem o člověku, jeho chování, a s ním spojených anomálií. Slyšené zvuky mohou ve vás vyvolat odpor, strach či nejistotu, ale vše je hlavně o vyhledávání východiska a bádání napříč hudebním skeletem z dílny tohoto talentu.

Album "Humanomaly" projektu Sensus vyšlo v pátek 2. listopadu a má tento traklist: Sunset Forever, Stupid Soldiers, Dishumanization, Kašlu na city, Planeteater, Death And Silence, Killers Of Murderers, Lesikdesi, Mad About The Number Of Gods, Zavři mi oči.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY