Nominace MTV Video Music Awards ovládli Justin a Beyoncé

09.08.2007 08:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake
© justintimberlake.de
Justin Timberlake a Beyoncé Knowles. To jsou jasní vítězové letošních nominací na MTV Video Music Awards. Oba interpreti se mohou pyšnit sedmi nominacemi.

Velmi dobře z nominací vyšla i Rihanna a rapper Kanye West, kteří mají stejný počet pěti nominací. Překvapením letos může být Amy Winehouse, která bude bojovat o cenu ve třech kategoriích.

Největší pozornost bude opět věnována prestižnímu ocenění Video roku. Nominovanými kousky jsou "What Goes Around...Comes Around" Justina Timberlakea, Beyoncé a její "Irreplaceable", Kanye West se "Stronger", "Umbrella" od Rihanny, Amy Winehouse s "Rehab" a francouzské electro-duo Justice se skladbou "D.A.N.C.E."

Dodejme, že předávání cen MTV Video Music Awards se letos uskuteční 9. září v Palm Casino Resort v Las Vegas a celkem bude mít jedenáct kategorií, přičemž čtyři jsou úplně nové. Novinkami jsou kategorie umělec/umělkyně roku, nejvíce zdrcující kolaborace roku, nejpříšernější singl roku a ocenění s názvem Quadruple Threat Award, tedy cena za největší hrozbu, což lze přirovnat k největšímu odpadu roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY