Instrumentálky Backstreet Boys či Santany soundtrackem olympiády

07.09.2000 19:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Carlos Santana
© facebook interpreta
Co si myslíte, že se tak bude hrát jako podkres v průběhu letošních olympijských her, které se budou konat od 15. září do 1. října? Možná tomu nebudete věřit, ale kromě různých vážnohudebních či jazzových (a mnohých dalších) kompozic i instrumentální verze velkých hitů velkých jmen.

Mezi skladbami, které pravděpodobně uslyšíte v podkresu při různých sportovních disciplínách by se měly objevit skladby od Backstreet Boys (není jisté jaké), ale i od mnoha dalších umělců. Z těch, kdo už byli oznámeni: Santana ("Maria Maria", "Smooth"), Goo Goo Dolls ("Dizzy", "Slide"), Christina Aguilera ("What a Girl Wants"), 98 Degrees ("I Do"), Will Smith ("Freakin' It"), Robbie Williams ("Millennium"), Edwin McCain ("I'll Be"), Vitamin C ("Graduation Day"), Lonestar ("Amazed"), Colin Hay ("Down Under") ale také i instrumentální verze skladeb od těchto - Yanni, Bee Gees, Frank Wildhorn či Bill Ray Cyrus.

Docela mě zajímá, jak to bude ve výsledku vypadat, až bude Jan Železný trhat rekordy a místo dopadu oštěpu uslyšíme instrumentálku od Backstreet Boys. Více by se hodili Lunetic, přece jen jsou taky Češi...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY