Nudné jak kalhoty s kapsama na kolenou

23.06.2007 05:00 - Lukáš Franz | foto: facebook interpreta

"TMNT" má soundtrack typický pro jakoukoli americkou high school komedii o panenství, prvních zásunech a fekálních historkách. Což je průser, protože želvy byly vždycky úplně o něčem jiným, i když bych lhal, kdybych říkal, že mě nezajímá, kdo z Hollywoodu by si troufnul zahrát reportérku April.
3/10

Různí - TMNT (soundtrack)

Skladby: Gym Class Heroes - Shell Shock, Jet - Rip It Up, Cute Is What We Aim For - There's A Class For This, Cobra Starship - Awww Dip, Meg & Dia - Roses, Pepper - Bring Me Along, Amber Pacific - Fall Back Into My Life, Billy Talent - Red Flag, This Providence - Walking On Water, Ever We Fall - Youth Like Tigers, P.O.D. - Lights Out (Chris Vrenna Remix), Big City Rock - Black Betty, I Love Being A Turtle, Nightwatcher
Celkový čas: 45:05
Vydavatel: Warner Music
Samotný movie to má jasně ložený. Animovaný znovuzrození populárních zmutovaných krunýřáků/závisláků na pizze, který bude primárně hrát na to, že se přijdou podívat děti, protože ninja želvy jsou pro ně vždycky lákadlo, a taky lidi odkojený kreslenou verzí 1987, kterou "čétéčko" dávalo ve Studiu Vega/Studiu Magion/Studiu Oáza - Petr Jančařík & Eva z AZ kvízu tlačili do hlavy skvosty, mimo želvích hrdinů třeba "Byl jednou jeden život" a "Knight Rider" (tč. na Primě). To byl život. Film netrvá snad ani hodinu a půl a je to příjemný, pokud máte ke čtyřce, April a mistru Třískovi vztah. Jinak vám to bude připadat hezky zpracovaný, nablblý a pro děti. Když se člověk potká s kamarádem, není škoda o tom mluvit. Na rozdíl od soundtracku.

Zatímco motion picture obsahuje nejširší počet fórků na diváckou obec do dvanácti let, hudební doprovod dostupný v obchodech a zverimexech cílí o pár let výš. Rap přes sklenici teplýho mlíka, Jet s trackem "Rip It Up", což je něco jako revival revivalu + špatná parodie na The Hives a s mobilní hitovkou Razorlight má společný akorát tak název, středoškolská pop-punková naštvanost s ženským i mužským - pardon, s klučičím i holčičím vokálem, jeden příšerně znějící lovesong, cover "Black Betty" a dvě stopy od Klause Badelta ("Ultraviolet", "Constantine") bez známky odkazu na nepřekonatelnou 1987 znělku, ale čpící inspirací u "Pirátů z Karibiku". Trailer na film i obal alba se tváří temně, ale když nejnasranější z celý týhle show jsou kluci z Billy Talent, nemusí se slinit prst (ani nic jinýho), aby bylo jasný, odkaď vítr vane. Mohli bysme tu všichni spolu asociovat ve stylu Benjiho Slavíků, ale já nemám čas & vy určitě taky ne. Takže úplně lidský hodnocení na závěr.

Hele - jako na film jo, ale soundtrack? Na to kašli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY