Erasure vyhlašují soutěž o nejlepší remix

19.06.2007 15:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Erasure
© www.erasure.info
Stejně jako v minulosti Moby nebo Ferry Corsten a mnoho dalších, i britské duo Erasure zapojí do remixování své písně všechny fandy a remixéry na volné noze.

Krátce po letních prázdninách vydají Erasure z desky "Light At The End Of The World" již třetí singl s názvem "When A Lover Leaves You". A právě tato píseň bude dána k remixování všem, kteří mají chuť si s ní pohrát po svém a ještě se zviditelnit. Na těchto stránkách si můžete stáhnout instrumentální i vokální stopy zmiňované písně o velikosti 164 MB a až do 27. července, kdy soutěž o nejlepší remix končí, povolit uzdu své kreativitě a fantazii. Zároveň stránky nabízí i přesný postup, jak s hotovým remixem písně naložit tak, aby se dostal do těch správných rukou a byl zařazen do soutěžě.

Ten nejlepší remix písně "When A Lover Leaves You" vybere osobně Andy Bell s Vince Clarkem a zařadí jej na svůj nový prodejný singl. Není třeba dodávat, že toho, kdo se obdobným způsobem bude moci zviditelnit, nečeká jen finanční odměna, ale i prestiž a možnost dalších zakázek z labelu Mute.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY