Princovo evropské turné bude jen v Londýně

11.05.2007 13:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Prince
© www.wikipedia.org
Zpěvák a multiinstrumentalista Prince vyráží na velmi podivné evropské turné. Od 1. srpna odehraje celkem jednadvacet koncertů. Všechny se přitom uskuteční výhradně v Londýně.

Na své 'evropsko-britské' turné vybral Prince celkem sto padesát skladeb, ze kterých bude vybírat, každý koncert tedy bude vypadat naprosto jinak. Mezi množstvím písní nebude chybět ani "Love Is A Losing Game" z repertoáru Amy Winehouse. Tyto informace muzikant také potvrdil na tiskové konferenci v Londýně, kterou v úterý nečekaně uspořádal. Lístky na všechny koncerty budou stát dle názvu jeho poslední řadové desky "3121" přesně 31,21 liber. V jejich ceně bude i neprodejná kopie jeho zbrusu nové desky, kterou vydal na vlastním labelu.

Koncerty v Londýně budou na dlouhou dobu poslední návštěvou Prince v Evropě. Poté se chce muzikant soustředit výhradně na studium bible, která je pro něho v současné době největší inspirací. Předprodej na prvních sedm koncertů, které se uskuteční mezi 1. a 14. srpnem v londýnské O2 Areně, začal dnes. Další budou následovat v příštím týdnu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY