Panteón Rococó rozhopsají Prahu už zítra

23.04.2007 12:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Panteón Rococó
© uebersee-records.net
Mexická ska kapela Panteón Rococó roztančí pražský klub Roxy již zítra v úterý 24. dubna.

Tato jedenáctičlenná formace proslula jak divokými a tanečními koncerty, které míchají ska, rock, salsu, reggae či punk, tak i svojí politickou angažovaností a podporou Zapatistického hnutí v mexické oblasti Chiapas. Kromě politiky ale členové zpívají i o všedním životě v Mexiku či lásce. Patří spolu s Manu Chaem či Amparanoiou ke hnutí Radical Mestizo, kterému nejsou lhostejné místní sociální poměry. To, co ale je na Panteónu Rococó přitažlivé i pro lidi, kteří nerozumějí španělsky, je divokost a síla jejich koncertů.

Do Prahy přijede kapela v tradičním složení - dechová sekce, bubny, perkuse a kytary. Koncert je součástí evropského turné. V současné době také připravují členové novou desku, která vyjde v roce 2008. V České republice vystoupili několikrát, naposledy v roce 2006 jako headliner na festivalu Mighty Sounds a o rok dříve na vyprodaném koncertě právě v Roxy.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro za 350 Kč včetně poplatků, na místě za 380 Kč. Zvláštním hostem je DJ Gadjo aka Skalalai.

Více info na: roxy.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY