Turné Electronic Beats přiveze skupinu N.O.H.A.

16.04.2007 08:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

N.O.H.A.
© facebook interpreta
Poprvé v historii zavítal festival Electronic Beats v loňském roce do České republiky. V říjnu 2006 vystoupily v pražském Veletržním paláci mezi jinými i legendy taneční scény The Prodigy. Letos proběhne pod značkou "Electronic Beats" více událostí.

Ve čtvrtek 24. května začne v pražském Lucerna Music Baru třídenní Electronic Beats Club Tour, které bude pokračovat 25. května v brněnské Flédě a 26. května v ostravském klubu Fabric. Kosmopolitní skupina N.O.H.A. vystoupila s velkým úspěchem na loňském Electronic Beats a tentokrát představí naprosto aktuální repertoár z desky "Dive In Your Life", která vyjde v květnu na labelu Unique. Druhou kapelou tohoto turné jsou Ohm Square, kteří na novém albu právě pracují, a poprvé tak na veřejnosti odehrají dosud neslyšené skladby. Klubové noci budou po koncertních vystoupeních pokračovat DJským setem britského drum'n'bassového průkopníka Simona Basslina Smithe, dále pak vystoupí DJs Josef Sedloň, Katcha nebo Jan2.

Prodej lístků na Electronic Beats Club Tour byl zahájen v pátek 13. dubna v síti Ticketpro. Cena lístků v předprodeji je 240 Kč do Lucerna Music Baru a 190 Kč do klubů Fléda a Fabric.

Více informací na electronicbeats.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY