Offspring s talířem h***n

25.08.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Offspring
© SONICNET
Před dvěma lety i u nás Offspring vyhráli na celé čáře s albem "Americana" a hitovými singly z něj, stačí připomenout jen skladby "Why Don't You Get A Job" či "Pretty Fly". 14. listopadu se objeví na trhu jejich novinka a ta slibuje být stejně úspěšná jako minulé album.

Kapela pro desku zatím nemá konečný název, ale prozatím jí říkají "Platejob", kterýžto pochází z jisté sexuální praktiky, která v sobě zahrnuje skleněný talíř a stolici (nemyslím tím něco jako židli…). Ehm. Buď jsou kluci tak veselí nebo prasata. Nebo obojí :). Nyní už mají v podstatě hotových všech dvanáct skladeb, které jsou pro album produkované Brendanem O'Brienem (dělal třeba s Aerosmith, Pearl Jam či Black Crowes) určeny, a nyní pracují na šesti nebo sedmi písničkách, které skončí jako béčka singlů. Jako první singl je tipována skladba s názvem "Original Prankster", za další velmi hitovou skladbu je považována "Come Out Swinging".

Podle kytaristy Kevina Wassermana se jedná o jejich vůbec nejlepší album, které navíc mnoho lidí určitě překvapí. Kromě typických vypalovaček totiž prý obsahuje i velmi zvláštní nahrávky. Uvidíme, uslyšíme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY