Poslechněte si 'The Tempest' z novinky Thema Eleven

17.03.2007 14:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Thema Eleven - The Great Misanthrope
© facebook interpreta
V Česku se o nich mimo okruh fanoušků hardcore moc neví, ale přitom platí za jeden z nejlepších hudebních exportů, které máme. Královéhradečtí Thema Eleven. Stačí se podívat na jejich rozpis koncertů pro následující měsíce a pochopíte, o čem je řeč. Suverénně převládají vystoupení v zahraničí. Polsko, Slovensko, Německo, Francie... Pětka z východních Čech zkrátka patří k evropské špičce HC. Ale nejen toho.

Theme Eleven jsou momentálně před vydáním další studiové desky, která ponese název "The Great Misanthrope" a do světa ji vypustí label Insane Society Records. Důkazem toho, že Thema Eleven nejsou obyčejná regionální partička, budiž fakt, že mix novinky měl na starost Alex Newport - kolega Maxe Cavalery z dnes již neexistujících Nailbomb, jinak spolupracovník At The Drive-In, The Mars Volta nebo Melvins, sám člen projektu Fudge Tunnel. Na albu, jehož osm skladeb bude mít dohromady nějakých čtyřicet minut, se podílí také domácí zvukový přeborník Ondřej Ježek.

Thema Eleven budou s "The Great Misanthrope" navazovat na tři roky starou placku "DCLXVI". Pro všechny nedočkavce a zvědavce je připraven track "The Tempest", který si mohou poslechnout na myspace profilu kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY