Paris Hilton bude pařit v Rakousku

13.02.2007 17:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Paris Hilton N
© www.parishilton.com
Kdo by toužil vidět blonďatou Paris Hilton na vlastní oči, nemusí jezdit přes půl zeměkoule, stačí mu jen pár stovek kilometrů. Tato zpěvačka a herečka totiž tento týden stráví celé tři dny v Rakousku.

Paris Hilton bude asi největší ozdobou letošního Opernballu, který se ve Vídni uskuteční již tento čtvrtek. Na akci ji pozvali dva velcí boháči - stavitelský magnát Richard Lugner a Günther Aloys, který je objevitelem nápoje Prosecco, jehož novou tváří je právě Paris. Ta by se měla pohybovat ve čtvrtek ve Vídni na volně přístupných místech, kolem 13. hodiny dorazí do nákupního centra Lugner City, kde se bude konat tisková konference a následně autogramiáda. Zde se budou podepisovat nejen její CD, ale i zmiňované nápoje, které budou na místě ke koupi za reklamní cenu.

Paris přijede do Vídně v doprovodu téměř celé rodiny a bude bydlet pochopitelně v hotelu Hilton. V pátek pak odjede do rakouského lyžařského střediska Ischgl, kde kromě prezentace nového "Rich Prosecca" oslaví v kruhu svých nejbližších přátel a rodiny své 26. narozeniny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY