Nové desky pro 7. týden

11.02.2007 05:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

V příštím týdnu přicházejí na pulty českých obchodů alba amerických emo-punkerů Fall Out Boy, českého elektronického projektu My Name Is Ann, české ska party Basta Fidel, soundtracky "Afro Samurai" rappera The RZA a "Hannah Montana". Opožděně se na trh dostává také poslední album Jessicy Simpson, do regálů DVD míří to od rockerů AFI.
Pokud se v pondělí 12. února vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky...

Fall Out Boy - Infinity On High (Universal)
web / myspace / psali jsme

Fall Out Boy - Infinity On High
Americká emo-punková skupina vydává své čtvrté album, dva roky po platinovém "From Under The Cork Tree". Produkoval ho Neal Avron a překvapivě i Babyface. Prvním singlem je skladba "This Ain't A Scene, It's An Arms Race", která si vede velmi úspěšně v americkém žebříčku. Poslechnout si ji můžete zde. Na stejném místě najdete i link na videoklip a audio preview singlu z iTunes "Carpal Tunnel Of Love".


My Name Is Ann - Reciclatge (X Production)
web / myspace / psali jsme

My Name Is Ann - Reciclatge
Dívčí dvojice My Name Is Ann (alias Knoflenka a Svatava Hobzová) hrající electro-click'n'cut inspirované pokleslou elektronikou 80. let se představuje na svém debutovém albu. Celou desku si můžete v ukázkách poslechnout na jejich webu, myspace nabízí dvě celé skladby. Album se bude křtít 14. února v pražském klubu Cross.



Basta Fidel - Plezír (Maximum Fidel Records/Underground)
web / myspace / psali jsme

Basta Fidel - Plezír
Svůj debut vydává skupina Basta Fidel vzniknuvší před dvěma lety jako pohrobci skupiny Fidel Castro. (Mají za sebou jedno album "Had má více těl než-li rukou"). Ska/rocksteady kombinují například s balkánskými či arabskými motivy. Na jejich myspace si můžete poslechnout tři skladby.



Různí - Hannah Montana (soundtrack) (EMI)
web / myspace / psali jsme

Různí - Hannah Montana (soundtrack)
Jedním z nejprodávanějších alb loňského roku v USA je soundtrack k televiznímu sitcomu "Hannah Montana" o nadějné zpěvačce stejného jména a její cestě vzhůru. Hlas i vzhled jí propůjčila herečka a zpěvačka Miley Cyrus, která zpívá osm z třinácti skladeb (všechny se umístily v první stovce amerického žebříčku), o zbytek se postarali její kolegové ze seriálu.


The RZA - Afro Samurai (Universal)
web / myspace / psali jsme

The RZA - Afro Samurai
Americký producent a rapper natočil soundtrack k americké verzi japonského televizního anime seriálu "Afro Samurai". Na albu se kromě instrumentální a filmové hudby objeví také rappeři Big Daddy Kane, Talib Kweli, Q Tip anebo bratranec The RZA a kolega z Wu Tang Clan - GZA. Tři ukázky si můžete poslechnout v sekci Soundtrack na webu seriálu.



AFI - I Heard A Voice DVD (Universal)
web / myspace / psali jsme

AFI - I Heard A Voice DVD
Koncertní DVD americké rockové kapely AFI přináší záznam jejich zářijového vystoupení v kalifornské Long Beach Areně, které odehráli v rámci turné k loňské desce "Decemberunderground". Během záznamu zazní osmnáct písní, včetně největšího hitu skupiny "Miss Murder".



Jessica Simpson - A Public Affair (Sony BMG)
web / myspace / psali jsme

Jessica Simpson - A Public Affair
V Evropě vychází s více než půlročním zpožděním za Amerikou čtvrté studiové album Jessicy Simpson. O produkci se postaral tým specialistů - Lester Mendez , Jimmy Jam & Terry Lewis, Scott Storch nebo StarGate. Prvním singlem byla skladba "A Public Affair", druhým coververze písně kapely Dead Or Alive "You Spin Me Round (Like A Record)" a třetím "Fired Up". Na jejím webu můžete najít klipy ke všem třem.


Daby Touré - Stereo Spirit (EMI)
web / myspace / psali jsme

Daby Touré - Stereo Spirit
Africký pop a jazz nabízí na svém druhém sólovém albu v Paříži usazený zpěvák z Mauretánie, bývalý frontman populární skupiny Toure Toure. Desku natočil s producentem Bobem Cokem (Ben Harper) v Londýně. Na jeho webu jsou ke slyšení dvě skladby ("Wolumala" a "Kia A So"), ale budete potřebovat registraci.



Dále vychází:

Drviva mensina - V centre diania (Maximum Underground)
Lisa Gerrard - Best Of Lisa Gerrard (CDirect)
Různí - Bobby (soundtrack) (Universal)
Různí - Smokin Aces (soundtrack) (Universal)
Různí - Cheetah Girls 2 (Universal)
The Greatful Dead - Live At The Cow Palace: New Year's Eve 1976 (Warner Music)
T-Rex - On TV DVD (Warner Music)
Van Morrison - At The Movies - Soundtrack Hits (EMI)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY