Depeche Mode potěší sběratele luxusním trojvinylem

08.02.2007 16:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode N
© www.mute.com
Pokud někdo ví, jak na svých fanoušcích vydělat peníze, jsou to dozajista Depeche Mode. Chrlí totiž jeden exkluzivní nosič za druhým a, jak se zdá, ani v letošním roce nemají v plánu polevit.

Dne 12. února totiž zrekapitulují svoji dosavadní kariéru výběrem "The Best Of Volume 1". Ten je k dostání od podzimu loňského roku na CD, tentokrát však vyjde na speciálním limitovaném triple vinylu. Dá se říci, že jde do jisté míry o pokračování vinylové smrště, kterou kapela odstartovala krátce před koncem minulého roku výpravnou dvojdeskou s novými remixy svých starších hitů. Díky tomu, že fanoušci a sběratelé Depeche Mode stále více volají po vydávání jejich nahrávek i na černých deskách, dočkají se již v příštím týdnu této kolekce, která nabídne naprosto stejný tracklist jako CD verze.

Další část vinylové série od Depeche Mode na sebe nenechá dlouho čekat. Již 5. března vyjdou na vinylech alba "Music For The Masses", "Some Great Reward", "Songs Of Faith And Devotion", "Speak & Spell" a "Violator".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY