Bratislavu čeká horká kubánská noc s Buena Vista

17.12.2006 14:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Buena Vista N
© facebook interpreta
Z kubánské hudby se stal fenomén, který zachvátil svými rytmy celý svět. Buena Vista je světová legenda, která přelomila bariéry kulturních hranic a našla si posluchače všech věkových kategorií. Je synonymem kubánské hudební tradice už od roku 1930 a 7. února příštího roku na Slovensko přiveze to nejlepší, co na této hudební scéně v současnosti existuje.

Live From Buena Vista - The Havana Lounge přináší náhled široké škály tradičních stylů. Je seskupením největších hvězd havanské tradiční hudební scény. Těšit se můžete na takové umělce, jako jsou Julio Alberto Fernandéz, Teresa Garcia Caturla, Yanko Pizaco či Daniel ‘El Gordo’ De Jesús Ramos Alayo.

Agentura Music Art, která je organizátorem koncertu, připravila pro fanoušky této hudby speciální vánoční akci. Do konce kalendářního roku lze v předprodeji koupit lístky na seskupení Buena Vista - Tha Havana Lounge o 200,- Sk výhodněji; na stání jsou za 590,- Sk, k sezení 490,- Sk a na VIP stání 990,- Sk. Po novém roce se ceny vstupenek zvýší na původně plánovaných 790,- Sk za stání a 690,- Sk k sezení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY