Imodium už potřetí navštíví pokoje svých fanoušků

08.12.2006 14:36 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Imodium N
© Warner Music
Broumovské Imodium brzy čeká už třetí Bytové turné. Během čtyř dnů trio navštíví dvanáct domácností svých fanoušků, pro něž zahrají dvacetiminutový akustický blok.

"Zájem je obrovský, museli jsme se spoustě lidí omluvit, že z časových důvodů nedorazíme. Když ale přijedeme na místo, míváme dojem, že tomu lidi uvěřili teprve ve chvíli, kdy jsme zazvonili u dveří," říká o těchto vystoupeních Thom. "Uzavíráme takhle vždycky rok. Celou akci chápeme jako dárek fanouškům. Nikdo z nich za koncert nic neplatí, náklady na cestovné jsou v naší režii," dodává zpěvák a kytarista mladé kapely s tím, že letos v programu našlo místo i několik nových písniček, které se objeví na albu plánovaném na červen příštího roku.

Imodium zahájí turné ve čtvrtek 14. prosince v České Lípě, v pátek 15. prosince vystoupí dvakrát v Písku, v Milevsku a Českých Budějovicích, v sobotu 16. prosince na ně čekají koncerty na Křivoklátě, v Točníku a dvakrát v Praze, v neděli 17. prosince pak navštíví Pacov, Třebíč a závěrečnou zastávkou bude Olomouc. Krom toho kapela slibuje dva další veřejné koncerty zdarma, které taktéž pojme akusticky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY