Richard Müller ohlásil odchod do důchodu

04.12.2006 10:54 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Richard Müller N
© www.muller.sk
Pokud jste se obávali, že vydání výběrové kolekce Richarda Müllera "Čo bolo, bolo" může předznamenat jeho postupný odchod do ústraní, tato zpráva vás nepotěší. Jeden z nejvýznamnějších slovenských zpěváků současnosti totiž skutečně hodlá skončit.

"Největší umění je umění odejít," řekl Müller v rozhovoru pro slovenskou televizi Markíza s tím, že hudbě se dál chce věnovat jen na nekomerční úrovni. Ještě před odchodem do hudebního důchodu poděkuje fanouškům za přízeň formou několika koncertů. "Na začátku září 2007 na fotbalovém stadionu Slovan Bratislava odehraji svoje poslední veřejné vystoupení v životě," stojí v oficiálním prohlášení, které slibuje také vydání záznamu koncertu Müllera s americkými hudebníky a již avizovanou poctu Jaroslavu Filipovi, na níž spolupracuje s Milanem Lasicou a Oskarem Rószou.

Vzhledem k tomu, že "Čo bolo, bolo" není propagováno jako rozlučková kolekce, je možné, že zpěvákovo rozhodnutí skončit je náhlé. Může souviset s jeho zdravotními problémy, které mu před měsícem způsobily takřka šestiminutovou zástavu srdce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY