DVD Radůzy obsáhne dokument i nevydané písně

16.11.2006 12:34 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Radůza, Divadlo Archa, Praha, 13.10.2006 N
© raduza.wz.cz
Záznam z říjnových koncertů Radůzy v pražské Arše představí méně zasvěceným fanouškům dosud nevydané písně. DVD verze živáku, který dostal název "Vše je jedním", navíc kromě koncertu obsáhne půlhodinový dokument Olgy Špátové.

CD se na trh dostane už 22. ledna a nabídne zhruba pětadvacet skladeb, z nichž některé nebudou na DVD. Sestřih vystoupení na digitálním disku má být totiž - proti zvyku v kompilování domácích live titulů - o něco kratší. Také DVD, které se má na pultech objevit v polovině března, bude mít v tracklistu koncertní části některé písně, jež nebudou na CD. Dosud nevydané skladby by měly být k nalezení na obou edicích "Vše je jedním". Jmenovitě půjde například o písně "Jak vrabec na římse" či "Dža khere (Běž domů)". "Vše je jedním", která dala novému počinu písničkářky název, se na novinkách objeví ve znatelně upravené podobě.

Radůza v Arše natáčela 13. a 14. října. Režii záznamu svěřila talentované Olze Špátové, dceři zavedenější Olgy Sommerové. "Vše je jedním" bude jejím pátým oficiálně vydaným titulem. Předcházely mu CD "Andělové z nebe" (2001), "...při mně stůj" (2003) a "V hoře" (2005) a MC "Blues ?" (1994).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY