Dave Navarro s kapelou přináší debutové album

19.09.2006 12:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Panic Channel N
© www.emimusic.de
Dave Navarro dokáže vždy znovu překvapit. Nejnovějším překvapením pro jeho fanoušky je debutové album jeho nové kapely The Panic Channel.

V případě The Panic Channel lze ale bez nadsázky mluvit o superskupině. Kvartet totiž ze tří čtvrtin tvoří bývalí členové Jane's Addiction. Kromě Davea Navarra je zde bubeník Stephen Perkins a basák Chris Chaney. Čtveřici doplňuje Steve Isaacs, bývalý frontman kapely Skycycle, který kromě zpívání obsluhuje druhou kytaru v kapele. "Když přijde někdo nový, je jasné, že se tím kapela dále vyvíjí a snaží se prověřit nový terén. Steve má obrovský talent na psaní písní, dokáže jimi vyprávět ty správné příběhy," uvedl Dave k novému zpěvákovi a k hudbě The Panic Channel.

Debutové album "ONe", které přichází i na český trh, The Panic Channel natočili pod dohledem producentů Joshe Abrahama a Briana Virtuea, kteří produkovali nejen alba Jane's Addiction, ale i desky Slayer, Pink nebo Linkin Park. Jak zpěvák Steve při tiskové konferenci uvedl, i když se jedná o heavy rock, největší inspirací kapele byla při natáčení hudba Pink Floyd. Pilotní singl "Why Cry" již řádí v rádiích po celé Evropě a video kanál MTV ho pouští v těch nejvyšších rotacích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY