Kelis prozradila finální informace o své desce

31.08.2006 18:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kelis N
© facebook interpreta
O tom, že Kelis na září plánuje vydání své čtvrté desky, jsme již psali. Sama čokoládová kráska však tutlala, co její album, které považuje za to nejlepší, co kdy udělala, nabídne. Konečně se však rozhodla promluvit a vyzradila nejen seznam skladeb, ale i hostů, kteří jí při tvorbě pomáhali.

Album "Kelis Was Here" vyjde s konečnou platností 11. září a nabídne včetně úvodního intra celkem 19 skladeb. Mezi hosty se objeví nejen avizovaný Nas nebo Too $hort, který je ke slyšení na pilotním singlu "Bossy", ale i Will.I.Am z Black Eyed Peas, Smoke, Spragga nebo Cee-Lo. Producentsky se pod album podepsalo hned osm producentů, tři písně dodal například zmiňovaný Will.I.Am, který však vokálně hostuje pouze na skladbě "Weekend", která je žhavým kandidátem na další singl.

Přesný tracklist alba bude následující: Intro, Blindfold Me (feat. Nas), Bossy (feat. Too $hort), Fire (feat. Spragga), I Don't Think So, Weekend (feat. Will.I.Am), Trilogy, Appreciate Me, Till The Wheels Fall Off , I’m a Handful, AHHH S***! (feat. Smoke), What's That Right There, Circus, Lil Star (feat. Cee-Lo), Like You, Living Proof, Goodbyes, Have A Nice Day, Fuck Them Bitches (Hidden Track).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY