Faithless vydávají mixovaný trojdisk

21.07.2006 17:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Faithless N
© www.faithless.co.uk
Britský label Renaissance vydal počátkem letošního roku první řadu nové kompilace "3D". Tehdy se o namíchání tří disků postaral Satoshi Tomiie, leč vydání bylo omezené pouze na Anglii. Toto se má změnit již v srpnu, kdy se podobné exkluzivní výběry budou distribuovat i do zbylé části Evropy.

V těchto dnech se do obchodů totiž dostává druhý díl zmiňované řady Renaissance. Tentokrát pod zmiňovanou kompilací nebude podepsán nikdo menší, než Maxi Jazz, Sister Bliss a Rollo, tedy kapela Faithless. Všichni tři, kteří se vedle produkce Faithless živí i jako DJové, se rozhodli kompilaci rozdělit na studio-CD, club-CD a home-CD. Kromě několika klasik od Faithless, počínaje "Salva Mea" a "Miss U Less, See U More" konče, se na zmiňovaný výběr dostaly i hity od Donny Summer, BBE, Livin’ Joy nebo Jungle Brothers. Velká část písní je navíc prezentována právě v remixech, o které se Rollo & Sister Bliss z Faithless sami postarali.

Celkem padesát písní dopřeje perfektní náhled do kreativní dílny všech tří členů. Pěkně propracovaný a výpravný booklet navíc nabízí i doprovodné texty jednotlivých členů. Nejvíce informací o kompilaci se dočtete na internetové stránce kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY