Domácí The Chancers fandí fotbalu na německé kompilaci

03.06.2006 09:06 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Různí - Ska Ska Skandal! vol. 5
© facebook interpreta
V těchto dnech přichází do německých obchodů pátý díl oblíbené kompilační řady berlínského labelu Pork Pie jménem "Ska Ska Skandal!", tématicky věnovaný blížícímu se svétovému šampionátu ve fotbale. Mezi zařazenými fotbalovými hymnami kapel a interpretů z celého světa je tuzemská sestava The Chancers. CD bude v ČR k dostání na koncertech kapely a v několika obchodech v průběhu června.

2tone-ska formace z Prahy byla na kolekci vybrána coby zástupce České republiky, Anglie a Skotska. Prezentuje se zde novou verzí starší skladby "Rudeboy Paradise", oslavující fotbalové týmy Bohemians 1905, St. Pauli a týmů s protirasistickými fanoušky obecně (najdete ji na CD "Friendly Fire" z roku 2003). Na "Ska Ska Skandal!" píseň nese název "Football Paradise".

Nejde o první skladbu The Chancers, která má místo na mezinárodně koncipovaném výběru skladeb. Kapelu najdeme také na baskické "International Reggaemartxaska 2" (2002) i na německých "Skannibal Party 4" (2004), "Final Sk8 At All Hazards 2" (2004) a "Voice Of A Culture" (2005).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY