Audioslave odřekli účast na táborském Love Planet

19.05.2006 13:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Love Planet plakát N
© facebook interpreta
Pořádající agentury festivalu Love Planet - Interkoncerts/Live Nation a D Smack U Promotion - před časem oznámily, že na festivalu Love Planet vystoupí Audioslave. Americká skupina, která tehdy účast oficiálně potvrdila, však nakonec nepřijede. Ruší totiž evropské turné.

Po finské skupině HIM, která bohužel odřekla vystoupení na festivalu kvůli nepředvídatelné události osobního charakteru, jde o druhou hvězdu, která se z účasti omluvila. Nikdo další ze seznamu zahraničních návštěv nemizí, majitelé vstupenek se mohou těšit na britskou legendu Pet Shop Boys, v současné době také velmi populární skotské kvarteto Franz Ferdinand, kultovní americkou industriální metalovou skupinu Ministry, miláčky publika I Am X z Velké Británie, hiphopovou hvězdu Ice T s ostrou formací Body Count z USA, finské The Rasmus nebo anglické rozverné Art Brut. Dále vystoupí například Hooverphonic, Loonaloop, Loop, Kava Kava či Persiana Jones, chybět nebudou ani čeští interpreti (Sunshine, J.A.R., The Ecstasy Of St. Theresa, Chinaski, Clou, Gaia Mesiah, Bratři Orffové, -123 min., The Nihilists, Khoiba, Skyline, Southpaw, Temperamento, Roe-Deer, Hypnotix, Priessnitz, Toneless, Vypsaná fiXa nebo Gipsy).

Letošní Love Planet se uskuteční v pátek 11. a v sobotu 12. srpna na letištní ploše aeroklubu Tábor. Přes tisíc účinkujících z celého světa se vystřídá na těchto scénách: Evropa 2 Stage, Universum Stage, Mattoni Music Zone Stage, Mentos Creative Zone Stage, Kenvelo Stage, Extreme Sport Park, Film Arena a Theatre Arena.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY