Backstreet Boy Brian Littrell startuje sólově

07.05.2006 15:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Brian Littrell T
© www.sonymusic.de
S Backstreet Boys prodal více než 74 milionů desek, nyní se chce prosadit i sólově. Řeč je o Brianu Littrellovi, který od počátku fungování patřil vedle Nicka Cartera v kapele k benjamínkům a mohl se pyšnit největším zástupem fanoušků. Minulý rok Backstreet Boys sice vydali comebackové album "Never Gone" a opětovně se vrátili na výsluní, ale jak to vypadá, Brian to chce zkusit na vlastní pěst.

V pondělí 8. května vydá debutové album, které nazval "Welcome Home". Pokud od alba čekáte obdobnou produkci jako v Backstreet Boys, asi budete překvapeni. Většina tracků na albu je inspirována křesťanskými písněmi. Brian k tomu při rozhovoru řekl: "Je to pro mne splnění snu! Když jsem vyrůstal, hodně jsem zpíval v kostele. Mnoho lidí vůbec neví, jak jsem se k hudbě dostal. Nyní budou mít tu možnost".

"Welcome Home" je dle oficiálních informací na stránkách vydavatelství hlubokým albem, které je plné vášně a lásky. Naplňuje nadějí a pro Briana je prý velmi osobní záležitostí. Produkce alba se ujal Billy Mann, který producentsky doprovázel v začátcích například Jessiku Simpson a Rickyho Martina.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY