The Who si s novinkou dají na čas

21.03.2006 17:24 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

The Who N
© smh.com.au
Je tomu přesně dva a půl roku, co dva přeživší členové legendárních The Who oznámili plány na rozšíření diskografie kapely o další položku. Může se zdát, že šlo jen o planá slova, duo však tyto doměnky rozhodně vyvrací. Práce na nové studiovce prý pokročily. Na druhou stranu se zdá, že se jí jen tak nedočkáme.

Následovník LP "It's Hard" z roku 1982 totiž nepůjde na trh dříve, dokud s ním pánové nebudou maximálně spokojeni, a do té doby zřejmě uplyne ještě spousta vody - deska je stále ve fázi skládání repertoáru. Zpěvák Roger Daltrey se přiznal ke třem hotovým písním, avšak nejvíce je prý uchvácen skladbou Peta Townshenda "Black Widow's Eyes", zaměřenou na takzvaný stockholmský syndrom, projevující se u rukojmích, kteří ke svým únoscům chovají sympatie.

Fanoušci The Who se mohou těšit také na filmovou biografii někdejšího bubeníka kapely Keitha Moona. "Když budu moci, doufám, že pomohu na svět pravému rock'n'rollovému filmu, který bude legrační, dráždivý, smutný, oslavný, zkrátka vystihující všechny stránky Moonovy osobnosti. Ovšem když nebudu moci, budu hrdý, že alespoň mohu držet opratě a zabránit vzniku všem špatným filmům o něm," řekl ke snímku Daltrey, který se podílí na jeho scénáři.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY