Brichtovo 'Divadlo snů' vyjde o čtrnáct dní později

22.03.2006 07:25 - Kateřina Červenková | foto: facebook interpreta

Aleš Brichta N
© facebook interpreta
Nové dvojalbum Aleš Brichta bandu "Divadlo snů" vyjde nakonec 10. dubna, tedy o čtrnáct dní později, než bylo původně plánováno. Kapela pokřtí své překvapivě rozsáhlé dílo 13. dubna v Bum Baru. Pro zvědavé a nedočkavé fanoušky umístili na své webové stránky z nového alba dokonce čtyři ochutnávky, zatím předběžně smíchané a ještě nezmasterované singly "Máš šaty bílý" a titulní "Divadlo snů", které by měly jít do rádií, a další skladby "Poslední legionář" a "Mesiáš".

Dvojalbum bude obsahovat dokonce třicet nových skladeb. Ty se, jak už naznačují ukázky, nesou tradičně v duchu tvrdšího a řízného hardrocku. Brichta se obklopil zkušenými muzikanty, jako je Petr Roškaňuk i mladší krví, prostor dal třeba i svému synovci Jirkovi Urbanovi.

Především fajnšmekry a skalní fanoušky Brichtova bandu bude jistě zajímat, že zároveň s albem vyjde i limitovaná edice 2CD+DVD jako speciální pack v DVD obalu. DVD bude obsahovat veškeré dosavadní Brichtovy klipy, vyjma těch s Arakainem, ale i amatérské záběry z koncertů či homevideo. Uvidíme, zda kvantita neuškodí kvalitě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY