Courtney Love je zpět ve studiu, pomáhá jí Linda Perry

17.03.2006 17:11 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Courtney Love N
© courtneylove.com
Někdejší hvězda skupiny Hole a vdova po Kurtu Cobainovi, zpěvačka a herečka Courtney Love, je již nějaký ten pátek osvobozena od domácího vězení, a může tak dokončit více než rok ohlášenou sólovku. Hlavní materiál hodlá pořídit v průběhu dubna ve studiu v Los Angeles.

"Obecně nerada mluvím o tom, co mají mé písně sdělovat, ale hodně z nich se točí o hledání lásky v odpadních stokách naší země, o třpytivých věcech skrytých v nejtemnějších uličkách," řekla Courtney k desce. Produkci bude mít většinu času na starost Linda Perry (ex-4 Non Blondes). Spolupráce s Billym Corganem (Smashing Pumpkins, Zwan), již Love v souvislosti s nahrávkou přislíbila už dříve, se omezí na několik písní.

Courtney Love je stále samý průšvih. Jako by jí nestačila lekce s odebráním její dcery Francis Bean, kterou získala zpět do péče v lednu 2005, sáhla na sklonku minulého roku opět po drogách, přestože coby doma vězněná věděla, že tím riskuje cestu do basy. Bulvární novináře potěšila také svými finančními potížemi, kvůli kterým musela dát do dražby svůj dům ve Washingtonu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY