Happy Mondays hrají jen pro prachy

15.06.2000 09:19 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Shaun Ryder
© NME
Pro ty, koho potěšil v roce 1998 opětovný návrat Happy Mondays na koncertní pódia a doufali v nové album této kapely, máme špatnou zprávu. A to tak špatnou, že velmi.

Ačkoli kapela vydala po svém reunionu jeden nový singl "The Boys Are Back In Town", natáčení dalších skladeb se neuskuteční. Důvodem je jednoduchý a vedl i k původnímu rozpadu Happy Mondays. Zpěvák Shaun Ryder si prostě nerozumí se zbytkem kapely. O to více je zajímavé, že kapela letos vystoupí na letošním festivalu v Glastonbury a také odehraje několik koncertů jako předkapela Oasis. Shaun však bez skrupulí přiznal, že to dělá jen pro peníze, které jim byly nabídnuty (a navíc tyto koncerty trvají ani ne hodinu), jinak by se už se zbytkem kapely nemusel nikdy vidět. To tedy musí na pódiu vládnout pohoda a kluci mají určitě radost z hraní.

On sám právě dotočil videoklip ke coververzi skladby "Barcelona" (natáčel se kde jinde než v Barceloně), ve které se o pěvecké party podělil se sedmadvacetiletým operním zpěvákem Russellem Watsonem. Pokud snad nevíte, kdo natočil originální verzi, věřte že Britney Spears to rozhodně nebyla :).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY