Poslechněte si dvě písně od Clou

05.01.2006 17:20 - Lukáš Franz | foto: facebook interpreta

Clou N
© Jana Kusalová / Filter
Na oficiálních stránkách české pop-punkové kapely Clou si můžete stáhnout dvě skladby z jejich debutové desky "Postcards". Bude tomu už takřka rok, co jejich první dlouhohrající deska spatřila světlo světa, a tím se roztočil bláznivý kolotoč, kterému by pravděpodobně nevěřil žádný člen kapely, kdybyste mu před vydáním "Postcards" prezentovali, jak se to kolem nich potom rozhýbe. Kolotoč je slabé slovo. Clou dobyli české hitparády, předskakovali americkým Green Day na jejich pompézním vystoupení v pražské Sazka Areně, stali se tzv. umělcem týdne na evropské mutaci MTV, odjeli úspěšné turné - zkrátka jsou v kurzu.

Časopis F:lter je ocenil prvním místem ve výroční anketě roku 2005 v kategorii nejlepší domácí skladba. Nejlepším kusem domácí scény minulého roku je podle redakce periodika první singl - "Island Sun". Nechal za sebou dokonce i Sunshine s "Victim Is Another Name For Lover" a dvojici Indy & Wich s bravurním kusem "Velrybí hovězí". Na druhou stranu se v České republice najde i dost posluchačů, kteří Clou nemohou ani cítit, ale tak je to se vším.

Šestadvacátého ledna se kapela po delší době představí hlavnímu městu, konkrétně pražskému klubu Abaton. Zkraťte si čekání stažením skladeb "Best Days Of My Life" a "The Sixth Wheel".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY