Březnová Metalmania zná své hvězdy

19.12.2005 09:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nevermore N
© facebook interpreta
Jaro nadcházejícího roku bude mít nádech kovů. A to těch nejčistších. Třetího března se má uskutečnit ve Zlíně ve sportovní hale Novesta další Metalmania. Zatím svou účast přislíbily skupiny Nevermore, U.D.O. a Soilwork. Bude se jistě na co těšit, stejně jak tomu bylo minulým rokem. To na tomto festivalu vystoupili například Cradle Of Filth a Apocalyptica.

Nevermore vydali novou desku s názvem "This Godless Endeavor" s velmi svérázným power-trashovým materiálem. Určitě se s ní budou chtít pochlubit, protože vydáním této desky začala v jejich kariéře nová epocha. U.D.O s nestárnoucím Udem Dirkschneiderem potěší příznivce pravého "hard and heavy" metalu a Soilwork, deathmetaloví velikáni, které uznává čím dál více lidí, by vás mohli nadchnout svým novým albem. To nese název "Stabbing The Drama". Jak je vidět, mezi hodnotné "produkty" severských zemí patří také poctivý metálek.

A opět jsou v tomto předvánočním čase vstupenky za velmi příznivou cenu 400,- Kč. Po Vánocích budou zdraženy, jak je tomu i u jiných akcí. Nikdo, kdo si libuje v údernosti, perlivých trilcích a přiškrceném vokálu, by zde neměl chybět.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY