Rocková diva Doro Pesch připravuje nové album

17.12.2005 17:26 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Doro N
© facebook interpreta
Doro Pesch, jedna z mála žen vystupující na metalové scéně, chystá další album. Má se jmenovat "Warrior Soul" a světlo zářivek hudebních obchodů by mělo spatřit 14. března roku 2006. Jedná se o další řadový počin této charismatické zpěvačky, nikoli o projekt typu "Classic Diamonds", na němž si zkusila práci s početným orchestrem. Její tvorba tak dostala naprosto odlišnou tvář.

Podle nejnovětších informací by se Doro se svým bandem měla objevit také na festivalu Sweden Rock Festival. Ten se uskuteční ve dnech 8. - 10. června 2006. Má se konat v Sölvesborgu, dalšími potvrzenými kapelami, které zde vystoupí, jsou Deep Purple, Journey, W.A.S.P., Nevermore, Metal Church, Evergrey a mnoho dalších.

Metalové princezně a jejím spoluhráčům se v této době velmi daří, jak o tom svědčí další zprávy. Neustále poskytují rozhovory a našli si svůj okruh fanoušků, kteří na ně nedají dopustit. Faktem je, že kdyby Doro Pesch udělala více skvostů, jakým je například předělávka od Judas Priest "Breaking The Law", která se nachází na výše zmiňovaném albu "Classic Diamonds", měla by více es po rukávech, než jak je tomu doposud. Ale vše má svůj čas.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY